Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙΕΙ 03/12/19

Η εκπομπή που δίνει πάντα την άλλη διάσταση της είδησης, δίπλα στα προβλήματα των πολιτών χωρίς περιστροφές και με αποκαλύψεις. Ταράζουμε τα νερά και λέμε την αλήθεια υπεύθυνα και αντικειμενικά.

Η Αλήθεια καίει, καθημερινά στις 18:00 με τον Δημήτρη Σούγλη με θέματα από την κοινωνία, την πολιτική, την καθημερινότητα μας, γιατί η αλήθεια πρέπει να λέγεται όσο πικρή και να είναι.

source

About The Author
-

1 σχόλιο

  • A K
    Reply

    Αυτά που υπόσχονται ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, στη Τουρκία, ότι δηλ. μετά απο τη λύση του Κυπριακού, να περάσει ο αγωγός φυσικού αερίου, απο τα εδάφη της, στη πραγματικότητα είναι η πρόσδεση της Κύπρου στη Τουρκία ( προτεκτοράτο). Απο την άλλη, υποκριτικά λένε, πως τάχα δεν θα αποδεχτούν να γίνουμε προτεκοράτο. Οι αντιφάσεις και οι συνεχείς υποχωρήσεις, εκ μέρους μας, φανερώνουν πως η δική μας πλευρά θα είναι η κατάφορα ηττημένη, και υποταγμένη στις τουρκικές διαθέσεις, μετά τη λύση. Τέτοια λύση να μας λείπει!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>