ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 27/07/21

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 27/07/2021
Πώς έχει διαμορφωθεί η Επικαιρότητα μέχρι τώρα

Συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει σήμερα στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στο πλαίσιο του συντονισμού Κύπρου και Ελλάδας μετά τις τελευταίες τουρκικές ενέργειες.

Νέα τηλεφωνική συνομιλία με τον Ύπατο εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρμόδιος για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας είχε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης για τις παράνομες τουρκικές ενέργειες στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου.

Μιλώντας για τον εμβολιασμό εφήβων η Δόκτωρ Μαρία κολιού είπε πως οι εμβολιασμοί των εφήβων ηδη έχουν εφαρμοστεί σε αρκετές χώρες λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης της μετάλλαξης και είναι κρίμα τα παιδιά να χάσουν ακόμη μία χρονιά λόγω του ότι κλείνουν τάξεις εξαιτίας κρουσμάτων.

Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση 103 πολιτών για τα μέτρα Αναφέροντας την απόφασή του ότι οι αιτητές δεν έχουν ορατή πιθανότητα επιτυχίας στην αγωγή τους απορρίπτοντας αντίθεσή τους περί αντισυνταγματικότητας και παρανομίας των διαταγμάτων του υπουργού υγείας ετοιμάζουν έφεση ή 103 πολίτες.

μαχαιρώματα στη Λεμεσό για το Safe Pass πελάτης σε εστιατόριο αρνήθηκε να το παρουσιασει και μαχαίρωσε τον ιδιοκτήτη.

Με πυρά κατά σιζόπουλου εξηγγειλε υποψηφιότητα για την προεδρία της εδεκ ο Γιώργος Βαρνάβα.

83χρονος στην πάφο έστειλε στο νοσοκομείο 51χρονη προκάλεσε ζημιές στην οικία της.

ποινή φυλάκισης 20 χρόνων στα δύο αδέλφια για το φόνο Μιχαήλ στα πολεμίδια.

Ολυμπιακοί Τόκιο κρατάει την πρωτιά στη γενική κατάταξη ο κοντίδης και βάζει πλώρη για το χρυσό.

Συναγερμός τέθηκε στη Γερμανία μετά από έκρηξη σε συγκρότημα χημικών εργοστασίων μέχρι στιγμής ο απολογισμός είναι Ένας νεκρός πέντε αγνοούμενοι τέσσερις τραυματίες.

Εχει σκεπαστεί από τοξικό νέφος Ελλάδα πυρκαγιά στη Σταμάτα μάχη για τα σπίτια και για να σωθούν οι κάτοικοι στις φλόγες σπίτια στη Ροδόπολη.

Κύπρος σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος.
#CapitalTV #cyprus #nicosia #limassol #larnaca
#famagusta #paphos #nea #επικαιρότητα #ενημέρωση

source

Category: Uncategorized
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>